Nina Gojković

Iskustva

Svaki put kada želim da kažem nešto o Nikoli ne mogu a da se ne vratim na početak,  kako sam ga pronašla. Pronaći trenera, u jednom trenutku za mene je bilo skoro nemoguće i veoma iscrpljujuće i htela sam čak i da odustanem. Ali u misli mi se vraćao danima  jedan trener i njegov trening na koji sam slučajno naišla . I svaki put kad bih sela da tražim dalje trenera i teretanu išla sam da ponovo iznova pogledam Nikolu i njegov trening…i postalo mi je jasno da sam ga pronašla..


Bio je to 26 maj 2013.godine a ja sam još sa mojim Nikolom:-)). Pitam sebe često šta je to što me drži 6 god da u mojoj 52 godini uredno treniram pored obaveza i  poslovnih i porodičnih ,a inače odustajala sam uvek nakon 3 meseca.

To  je sve skupa…dobila  sam više nego što sam očekivala …

Nikola,  pravi profesionalac …stručan, analitičan,  praktičan , originalan, pouzdan,  kvalitetan čovek,vaspitan , odmeren , suzdržan ,odan….

Zatim  prostor u kojem se osećaš kao u svojoj dnevnoj sobi , energija koja je fenomenalna, higijena koja je  na zavidnim nivou..

A danas je to vec tim -Titan tim od 6 sjajnih ,različitih momaka , koji plene ,  svojim  profesionalizmom, svojom dobrom energijom  a naravno i svojim šarmom:-))

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *