Od “Nisam luda za treningom” do “Jedva čekam da dođem opet”

Razno

Ivana kaže da je na prvom treningu pokazala – zavidnu nesposonost.

Šta je bio njen motiv da krene na trening, a koji je njen motiv da trenira i dalje? 

 

Na prvog treningu – jedno prijatno iznenađenje

Nakon probnog treninga na kom sam pokazala zavidnu nesposobnost, došao je dan prvog pravog treninga. Pošto od stresa i sramote od moje nespretnosti nisam obratila pažnju na teretanu, moj prvi zvanični dolazak na trening bio je i pravo iznenadjenje jer je prva stvar koja me je dočekala već na stepenicama bio divan miris koji je dolazio iz teretane ( a ne znoj i steroidi ) kako sam ja to zamišljala.

 

Kako sam ipak postala zgodni fitnes frik ili od “Nisam luda za treningom” do “Jedva čekam da dođem opet” 

Osim savršeno prilagođenog enterijera koji odiše jednostavnošću i pozitivnom energijom, najbolja stvar Titan Fitnes Campa su treneri. Mladi i ( ništa manje važno ) zgodni momci veoma posvećeni svom poslu, odgovorni, predani ideji da od svog ( uglavnom nespretnog ) klijenta naprave zgodnog fitnes frika koji se raduje svakom trenutku „mučenja“ u teretani.

Trening jeste personalni, ali napor je timski

Pošto se svakom dodeli trener ( po izboru i proceni velikog Nikole Stamenkovića), ja sam imala veliku sreću da moj trener bude Stefan Stanković. Isključivo zahvaljujući njemu moji odlasci u teretanu su redovni.

 

Posvećenost, entuzijazam i profesionalni pristup

Tolika posvećenost, entuzijazam i profesionalan pristup su nešto što osvaja i tera te da se i ti na isti način odnosiš prema treningu. 

Stefan i njegovi treninzi su učinili da broj na vagi bude značajno manji kao i obimi, tako da mi se i konfekcijski broj ozbiljno smanjio, što je za izgled i samopouzdanje jedne žene izuzetno važno.

Pronađite i Vi svoj tim 

Ivana je birala svoj tim, a dobila čistu, funkcionalnu salu, posvećene profesionalce i ljubav prema treningu. Kako sama kaže, postala je Fitnes Frik. 

Ukoliko ste u potrazi za sličnim osećajem i sličnom formom,

Hajde da se upoznamo!

Klikom na baner ispod zakažite besplatan test trening i savetovanje sa našim trenerima kako bismo pronašli najbolji tip treninga za Vas.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *