Anđelka Prpić: Kako me je univerzum doveo do Titana?

Razno Trening

Kako da neko ko nikada nije posebno voleo da trenira, postane voljan motivisan i zadovoljan sobom?  Glumica Anđelka Prpić sama se godinama susretala sa dobro poznatim sindromom “odustala sam posle mesec dana”.

Ili kako to ona objašnjava:

“Bila jednom jedna lenja, neaktivna i podgojena žena po imenu Anđelka Prpić. Spletom okolnosti, a pokrenuta željom da se vrati u svoj konfekcijski broj upoznala je jednog… čudnog čoveka po imenu Nikola.”

Anđelka nije krila – sve kafe ovog sveta sa prijateljicama, draže su joj od “mučenja na nekoj spravi”.

Anđelka Prpić: Dva treninga kasnije…

Ista ta Anđelka postaje redovna, motivisana, sa velikom željom da brine o svom telu i o svom zdravlju, a minut kašnjenja na trening značio je osećaj krivice tokom čitavog dana.

Ili kako to ona voli da kaže: 

“Zahvalna univerzumu što joj je put naveo baš ka TITAN FITNES KAMPU! Znanje i posvećenost celog Titan tima zaslužuju svačije poverenje, a Anđelkinu doživotnu zahvalnost.”

Zdravlje kao imperativ

Ni kilogram ili dva viška, ni opuštanje na kafi sa prijateljicom nikada neće predstavljati problem ukoliko na vreme počnemo da vodimo računa o svom zdravlju. Bavljenje fizičkom aktivnošću probudiće u nama osećaj zadovoljstva samim sobom, promeniti naš stav prema sopstvenom telu i doneti samopuzdanje koje će se videti – i na konfekcijskom broju, a i u stavu, osmehu i želji da budemo još bolji, zdraviji i zgodniji. 

Kako da počnem? 

Hajde da vidimo čime raspolažemo. Klikom na baner ispod prijavite se za besplatno inicijalno merenje i procenu telesnog sastava, kako bi naš trenerski tim odredio koji je tip treninga koji će vam odgovarati.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *