BESPLATNA RADIONICA NA TEMU: KAKO TRENIRATI ZA SEXY STOMAK I SEXY ZADNJICU?

Trening

U organizaciji Titan Fitness Campa 31.marta sa početkom u 13 časova organizuje se besplatna radionica na temu: Kako trenirati za sexy stomak i sexy zadnjicu?

Početak aprila pravo je vreme da govorimo o treningu koji će naše telo dovesti u formu koja će nas u mesecima koji dolaze učiniti i te kako primećenima.

Šta te očekuje na besplatnoj  radionici?

Osim odgovora na ovo, složićemo se, važno pitanje, očekuje nas razgovori i o:

– Kako da vidimo koje su prednosti našeg tela, a na kojim delovima treba da poradimo?
– Jesu li stomak i zadnjica izvajani u teretani stvarnost ili “stvar genetike”?
– Posle koliko vremena ćemo videti da se telo menja i koliko “muke” nas u treningu i ishrani čeka do vidljivih rezultata?
– Šta je presudno: ishrana, suplementacija ili trening?
– Koliko će odmor doprineti sexy procesu?
– Cardio ili tegovi – šta će nas brže dovesti do cilja?
– Koliko trbušnjaka treba da uradiš do six-packa?
– Moraju li žene vežbati drugačije od muškaraca?

Uslovi učešća na radionici

Učešće na radionici, razgovor sa našim trenerima i odgovori na sva ova pitanja su potpuno besplatni, ali kako želimo da se svakom od učesnika posvetimo u potpunosti i odgovorimo na sva pitanja, broj mesta ograničen je na 20.

Po završetku edukativne radionice, svi učesnici na poklon od Titan Fitness Campa dobijaju BESPLATNO antropometrijsko merenje (kilogrami, procenat masti, mišića i vode u telu) kako bi imali bolji uvid u svoju fizičku spremu i na najbolji način počeli da primenjuju ono što na radionici budu naučili.

Šta sve možemo postići pravilnim treningom i sve njegove benefite, približiće vam stručni tim Titan Fitnessa, 31. marta.

Prijava za radionicu je zatvorena. Hvala svima na interesovanju! Pratite našu stranicu i prijavite se za neku od narednih radionica.

2 komentara

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *