Ivana Kalezić

Iskustva

 

Nakon probnog treninga na kom sam pokazala zavidnu nesposobnost, došao je dan prvog pravog treninga. Pošto od stresa i sramote od moje nespretnosti nisam obratila pažnju na teretanu, moj prvi zvanični dolazak na trening bio je i pravo iznenadjenje jer je prva stvar koja me je dočekala već na stepenicama bio divan miris koji je dolazio iz teretane ( a ne znoj i steroidi ) kako sam ja to zamišljala.

Osim savršeno prilagođenog enterijera koji odiše jednostavnošću i pozitivnom energijom, najbolja stvar Titan Fitnes Campa su treneri. Mladi i ( ništa manje važno ) zgodni momci veoma posvećeni svom poslu, odgovorni, predani ideji da od svog ( uglavnom nespretnog ) klijenta naprave zgodnog fitnes frika koji se raduje svakom trenutku “mučenja” u teretani.

Pošto se svakom dodeli trener ( po izboru i proceni velikog Nikole Stamenkovića), ja sam imala veliku sreću da moj trener bude Stefan Stanković. Isključivo zahvaljujući njemu moji odlasci u teretanu su redovni.

Tolika posvećenost, entuzijazam i profesionalan pristup su nešto što osvaja i tera te da se i ti na isti način odnosiš prema treningu. Stefan i njegovi treninzi su učinili da broj na vagi bude značajno manji kao i obimi, tako da mi se i konfekcijski broj ozbiljno smanjio, što je za izgled i samopouzdanje jedne žene izuzetno važno.

Steff hvala ti!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *