Kako do savršene fotke na Instagramu?

Razno

Dobrodošli u dugo čekanu letnju sezonu! Sezonu plaže, mora, koktela i fotografija od kojih staje dah, pa se i sada pitate – kako do savršene fotke na Instagramu?

Pa, kako za koga… zar ne?

 

Jeste li dostigli željenu figuru za ovo leto?

Onu o kojoj pričamo cele godine? Onu koju nećete skrivati, već ponosno pokazivati na gradskim i morskim plažama praveći savršene fotke? I onu za koju ste se borili cele godine, trenirajući i brojeći dane i sate do cheat meal-a?

Čestitamo!

Udobno se smestite, zgrabite taj koktel kao trofej za svoj naporan trud, nabacite osmeh i uživajte u letu, jer ste ga i te kako zaslužili! I ne, nema razloga za brigu – vrlo brzo ćete se vratiti u ritam čim godišnji odmor prođe.

Znamo da ćete, ukoliko ste cele godine vredno trenirali, jedva čekati da se vratite treningu, jer je on sada vaša zdrava navika i svakodnevica.

I ne zaboravite – potrebno vam je mnogo vode u ovim vrelim letnjim danima.

 

 

Tek na proleće ste se probudili iz zimskog sna?

Brojne poslovne i porodične obaveze često će učiniti da jednu od najvažnijih stavki svojih već prepunih dnevnih rasporeda stavimo na poslednje mesto.

I, tek kada na profile hotela kliknemo “Rezerviši” – u glavi brzinom svetlosti brojimo dane koji su preostali do cele godine iščekivanog letnjeg uživanja.

6 nedelja?! Mogu li do zategnute zadnjice i ravnog stomaka za 6 nedelja? I da li to znači da moram da prestanem da jedem dok ne sednem u avion? Moram li da treniram kao luda baš svakog dana? Kako do savršene fotke na Instagramu? – kad znam da me čeka all inclusive čim se smestim u hotel?

Da li će mi pre pomoći trening ili ishrana?

Ne očajavajte – još uvek nije kasno da izgubite nekoliko spornih kilograma na onim problematičnim mestima. Za nekoliko nedelja i ruke i butine mogu da izgledaju mnogo zategnutije, ukoliko se posvetite pravilnoj, uravnoteženoj i zdravoj ishrani i treningu koji će je pratiti.

A kako nam fali samo tih nekoliko problematičnih kilograma, pretpostavljamo da će fotka na Instagramu skrivati one najproblematičnije delove tela kojima se, čini se, nikada nismo posvetili dovoljno.

Prateći vežbe iz ovog videa, gde god da ste, znatno povećavate verovatnoću da ćete svoj stomak ponosno pokazivati već ovog leta!

 

 

Leto je oooopet stiglo prebrzo – kako do savršene fotke na Instagramu?

Mogli smo i da pretpostavimo da je vreme od prošlog izležavanja pored bazena prošlo prebrzo, ali gde smo sad? Ponovo ispod suncobrana, u peškiru, hvatajući sebe kako ispod oka gledamo one s početka naše priče, ne bismo li im uočili neku manu?

Vaš Instagram će i ove godine ostati bez viruoznog skoka u vodu, jer… Snimak otkriti i sve te kilograme viška?

Verujete li nam kada kažemo da je ovo možda i najbolja stvar koja je mogla da se desi? Jer sada znate da sigurno, ali sigurno – nećete ponoviti ovu grešku. I da ćete dati sve od sebe da vi budete ta kojoj će sledeće godine na plažama i bazenima tražiti mane.

I ko je uopšte rekao da leto nije vreme za početak treninga?

Klimatizovane, uredne prostorije i svlačionice u kojima možete da se sredite, učiniće da se samo po rumenim obrazima vidi da ste tog dana trenirali. Kada se bacite u potragu za dobrim ambijentom i stručnim trenerskim timom veoma brzo ćete saznati kako da odaberete personalnog trenera u Beogradu – i onda je pred vama novih 365 dana da ostvarite sve svoje ciljeve.

I ne, nijedan cilj koji sebi postavite i posvetite mu se bez odlaganja neće biti nedostižan – hej, pa jedna od naših klijentkinja je smršala 100 kilograma! Ona se više ne pita kako do savršene fotke na Instagramu?

Imamo li čarobni štapić?

Ne.

Ali imamo formulu kojom smo sigurni – sledeće leto te neće dočekati nespremnog! A to je – stručan tim, posvećeni treneri, potpuno personalizovan pristup svakom klijentu. I ono što je najvažnije – način da baš tebe navedemo da s nestrpljenjem iščekuješ svaki sledeći trening, ali u to ćeš morati sam da se uveriš.

I ne, ne na jesen. Klikom na baner ispod prijavi se za BESPLATAN trening.  Ko zna – 6 nedelja možda i nije prekratko da zaslužiš savršenu Insta fotku!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *