Nina Gojković

Iskustva

Svaki put kada želim da kažem nešto o Nikoli ne mogu, a da se ne vratim na početak,  kako sam ga pronašla. Pronaći trenera, u jednom trenutku za mene je bilo skoro nemoguće i veoma iscrpljujuće i htela sam čak i da odustanem. Ali u misli mi se vraćao danima  jedan trener i njegov trening na koji sam slučajno naišla. I svaki put kad bih sela da tražim dalje trenera i teretanu išla sam da ponovo iznova pogledam Nikolu i njegov trening. Postalo mi je jasno da sam ga pronašla.

Bio je to 26. maj 2013. godine, a ja sam još sa mojim Nikolom :-)) Pitam sebe često šta je to što me drži 6 godina da u mojoj 52 godini uredno treniram pored obaveza i  poslovnih i porodičnih, a inače odustajala sam uvek nakon 3 meseca.

To  je sve skupa… Dobila  sam više nego što sam očekivala…

Nikola,  pravi profesionalac…stručan, analitičan,  praktičan , originalan, pouzdan,  kvalitetan čovek, vaspitan, odmeren, suzdržan, odan….

Zatim  prostor u kojem se osećaš kao u svojoj dnevnoj sobi , energija koja je fenomenalna, higijena koja je na zavidnim nivou..

A danas je to već tim – Titan tim od 6 sjajnih, različitih momaka, koji plene svojim profesionalizmom, svojom dobrom energijom, a naravno i svojim šarmom:-))

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *