ŽELIM PROMENU! MOGU LI DO NJE DOĆI ZA 5 NEDELJA?

Trening

U instant kulturi kada nam je sve na dohvat ruke, sve što poželimo treba nam sad i odmah. U moru obaveza uvek nam fali još samo onaj jedan sat koji bi pomogao da stignemo na svaku od dnevnih aktivnosti u našim rokovnicima.

I koliko puta smo se, odogovarajući na svoje želje zapitali, koliko vremena će mi za ovo biti potrebno? Ukoliko se odogovor nije uklapao u naš već pretrpani dnevni raspored, taj plan smo automatski otpisivali.

Gde je briga o našem telu u tom kalendaru?

Verovatno pod stavkom – “ako stignem”, među poslednjima na listi prioriteta. I mada znamo da dobro zdravlje i lep fizički izgled traže posvećenost tokom cele godine, opet lako gube bitku u odnosu na druge obaveze.

Ukoliko o svom izgledu ne brinete svakodnevno, već dugi niz godina, spadate u veliki broj ljudi koji će se u prolećnim mesecima pogledati u ogledalo i shvatiti – “stomak mi izgleda opuštenije nego prošle godine” ili “butine i ruke su platile danak brojnih poslovnih putovanja”. Tek tada gledamo u kalendare brojeći dane koji su nam ostali do letovanja, važnog datuma za koji smo želeli da izgledamo bolje nego ikada ili jednostavno do doba godine kada naše fizičke nesavršenosti najviše dolaze do izražaja – leta. Tek tada se zapitamo…

 

Šta mogu da uradim da bih izgledala bolje i koliko vremena mi je za to potrebno?

Pored ovog, glavnog pitanja, u mislima se roje i druga…

Šta da treniram? Koliko često?

Koji trening će biti najefikasniji za ono što ja želim da postignem?

Koliko hrane moram da se odreknem?

Hej, videla sam onaj Insta detox, 7 dana gladovanja i četiri kilograma manje, treba li da pokušam sa tim, samo ovaj put?

I najvažnije pitanje – kada ću videti promenu?

Imamo dve vesti za vas.

Nema univerzalnog recepta

Ne postoji režim ishrane i plan treninga koji bi odgovarao svačijem cilju trenutnoj fizičkoj kondiciji.

Bilo da je vaš cilj da skinete 10 kilograma ili da samo malo zategnete noge i zadnjicu, proces će zavisiti od mnogo faktora – koliko imate godina, da li ste nekada trenirali ili ste sada prvi put kročili u teretanu, jeste li pod svakodnevnim stresom,a i ta prokleta genetika igra veliku ulogu.

 

Dobar plan i 5 nedelja su vam potrebni za vidnu transformaciju

Potpuno personalizovan plan treninga i režim ishrane napravljen po vašim potrebama i dnevnim aktivnostima. Do rezultata biće nam potrebna i vaša posvećenost i istrajnost.

Upravo zbog svih koji još uvek nisu stekli naviku da treniraju ili zbog zgusnutog dnevnog rasporeda to ne stižu, Titan Fitness Camp je kreirao petonedeljni program koji za ovo, čini se kratko vreme, može da napravi promenu.

 

Zašto je petonedeljni plan treninga tako efikasan?

 • NE TRAJE DUGO – Zbog kratkog roka koji nam je na raspolaganju, vežbač se pridržava pravila treninga – redovnosti, discipline, propisane ishrane
 • NIJE MONOTONO  Trening nikada nije dosadan. Trener će se pobrinuti da vam sve vežbe prijaju, kako fizički, tako i mentalno i da na trening dolazite pitajući se “Šta smo vam danas pripremili”
 • 100% PERSONALIZOVAN – Nakon merenja, testiranja i razgovora napravićemo trening po VAŠOJ meri i afinitetima.  Najbolje od svega je – daće rezultat. Sa druge strane, Vaša krvna slika, dnevnik ishrane, vreme koje možete da izdvojite za trening, i stil života pomoći će nam da sastavimo potpuno personalizovan jelovnik kog ćete se pridržavati u ovih šest nedelja,
 • Nikada nećete jesti nešto što ne volite – namirice BIRATE VI.

 

Plan treninga koji se uklapa u Vaš način života

 • Trening je tu da se uklopi u vaše dnevne aktivnosti – što znači da nećete morati da značajno menjate svoj životni tempo kako biste stigli na trening. Mi smo tu za Vas – kada Vama to odgovara.
 • BEZBEDNO– Stručni treneri i nutricionisti brinu se da je program u svakom trenutku u potpunosti bezbedan – nema rizika od povrede ili ugrožavanja zdravlja ekstremnom dijetom
 • REZULTATI- Bolji osećaj, gubitak kilograma i procenta masti, smanjenje obima u stomaku, rukama, butinama i osmeh na licu su gotovo zagarantovani
 • PRISTUPAČNO– Već smo rekli, ne želimo da narušimo vaše životne navike – zato smo pazili i na finansijski aspekt priče. 

 

Od čega se konkretno petonedeljni plan treninga sastoji?

 • Pet treninga nedeljno 
 • Personalizovan jelovnik
 • 2 anticelulit masaže

 

Tajna kojom ćete za 5 nedelja postići dobre rezultate je upravo u kombinaciji treninga, pravilne personalizovane ishrane i posebnoj vrsti masaže, koja je kombinacija anticelulit masaže i limfne drenaže koja pomaže smanjenju obima i celulita.

Kako bi ceo proces bio potpuno posvećen samo Vama i Vašim ciljevima, rad sa personalnim trenerom je neophodan. Trener će u svakom trenutku biti sa Vama na treningu i pratiće razvoj promene iz nedelje u nedelju.

Važno je da znate, pre nego što počnemo, sa našim trenerima uradićete test trening. U toku sat vremena, trener će vas izmeriti, testirati, porazgovarati sa vama. Na ovaj način proveravamo jeste li spremni za program ili ne.

 

Koliko petonedeljni plan treninga košta?

Kao što smo već istakli, šestonedeljni plan treninga i ishrane nije tu da na bilo koji način promeni ili poremeti vaš način života – pa tako ni finansijski.

Sve što smo gore naveli, od personalnog treninga, preko plana ishrane do masaže, dobijate za 220 eura ukoliko odaberete individualni rad sa trenerom, odnosno 320 eura ukoliko želite da trenirate u paru.

Redovnim i posvećenim treningom, pravilnom ishranom, masažom, vašim poverenjem u nas i našom stručnošću – rezulati neće izostati, a vi ćete, nadamo se, nastaviti da se bavite fizičkom aktivnošću.

 

 

Kako da se prijavim?

Klikom na baner ispod ostavite nam svoje podatke, a mi ćemo Vas odmah kontaktirati kako bismo zakazali test trening.

Petonedeljni plan treninga je ograničen na 15 mesta, a prijave su otvorene u naredne dve nedelje.

 

 

 

 

10 komentara

 1. Postovani,
  Interesuje me da li bih mogla da odredim pocetak trajanja 5 nedelja, na recimo 20. Jun ili 01. Jul?
  Da li moram da imam uvek fikse termine ili mogu unapred da dogovaram? Kada su jutarnji, najraniji, a kada vecernji najkasniji treninzi?
  Izvinjavam se mnogo pitanja za prvu informaciju, ali jednostavno od toga zavisi da li uopste mogu tako nesto da uklopim. Koliko traje recimo jedan dolazak na trening?
  Hvala unapred,
  Danka

  1. Možete da krenete sa programom 20juna,termini nisu fiksni već se dogovarate sa trenerom. Najraniji su 7 ujutru a najkasniji 20h. Trening traje sat vremena.

 2. Poštovani, pokušala sam da se prijavim za ovaj program, ali link ne radi. Da li to znači da ponuda više nije aktuelna?
  Pozdrav,
  Marija

  1. Link radi,kliknete na baner, popunite podatke i prijavite se. Možete se direktno javiti na ovaj broj telefona 065 249 43 72 i prijaviti se i tako.
   Pozdrav.

 3. Koliko za 5 nedelja garantujete manje kg i obima ako se osoba pridrzava a pod stresom je i genetski nisu mrsavi? Visina 161 / tezina 72 42 god?

  1. Zdravo i hvala na interesovanju za naš program. Ovako napamet ne mogu ništa da vam kažem,posle odrađenog test treninga,merenja,testiranja bih mogao da vam dam neku procenu.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *