Rada Majstorović

Iskustva

U Titan Fitnes Camp sam došla na preporuku sestre. Prvo što sam primetila nakon ulaska u prostor je bilo da je dosta prostran, čist i da je osmišljeno tako da svaki vežbač ima sa svojim trenerom deo teretane za sebe. Nakon prvog probnog treninga, Nikola me je stavio da vežbam sa Vladom.

Treniram već skoro 2 godine i nikad mi do sada ni jedan trening nije bio isti, a Vlada je svojom posvećenošću,

profesionalnošću i energijom od nekoga kome su treninzi bili mučenje uspeo da napravi od mene vežbača koji jedva čeka da dođe na trening. Posle godinu dana vežbanja sam dosla u psiho – fizičko stanje da se spremam za polu maraton. čak i ja koja spadam u grupu najlenjih vežbača sam uspela (uz Vladin ogromni trud) da postanem redovna i da zavolim trening i zdrav način života :).

 

Jos jedna od mnogih stvari koja ove sjajne momke na čelu sa Nikolom izdvaja od drugih je što svi vole životinje tako da i moje kuče (uz prethodni dogovor sa Vladom) moze da dođe sa mnom na trening, bude pored mene a da kvalitet treninga ostane na istom nivou (ona tada postaje ili teg ili predmet preskakanja ili trčanja za njom, tako da nam obema bude zabavno (čak i vodicu dobije)) 🙂
Pored vežbi i treninga koje su prilagođene za svakog klijenta, trenera koji znaju kako svoje vežbace da usmere i vode na pravi način kroz trening i prijateljske atmosfere rezultati nikako ne mogu da izostanu!

 

 

 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *