PROBNI TRENING 065 249 4372
Hvala Vam što ste pokazali interesovanje za naš probni trening.
Vi ste neko ko želi da sazna više!
Šta je probni trening?

Danas većina trenera I teretana radi test ili probni trening. Ljudi se često prijave, a ne znaju za šta su se prijavili,imaju različita očekivanja od tog prvog treninga I dešava se I da se razočaraju.

Odmah da razjasnimo, na našem probnom treningu nema treniranja (čučnjeva, sklekova, trčanja….), mi želimo da vas prvo upoznamo, vidimo šta možete a šta ne možete, stvorimo što jasniju sliku o vama kako bi mogli da napravimo što bolji i efektivniji plan za vas.
Filozofija u Titanu
Naš cilj je da pomognemo klijentima da se osećaju bolje, budu zdraviji, funkcionalniji, promene kompoziciju tela i poboljšaju svoje performanse. Što je najvažnije, fokusirani smo na dugoročne ciljeve. Samo tako se stvarno može osetiti razlika i povećati kvalitet života što svaki čovek na ovoj planeti želi i čemu teži. Na žalost, mnogi u tome ne uspeju, jer ne znaju pravi način. Mi u Titanu znamo KAKO.

Svako je individua za sebe. Ciljevi, fizički zdravo stanje, pristup koji ćemo izabrati i vreme koje nam je za to potrebno su različiti.

Da bismo što bolje sagledali situaciju, što preciznije odredili u kom se stanju trenutno nalazite, odabrali pristup koji vam najviše odgovara i koliko nam vremena treba da ostvarimo cilj, neophodan nam je probni trening. Zato ga i radimo.


Probni trening se sastoji od:
UPOZNAVANJA
Prikupljamo informacije o vama, lične podatke, podatke o vašim pređašnjim fizičkim aktivnostima i zdravstvenom stanju.
MERENJA
Trenutak istine u kome saznajemo koliko imate kilograma, mišića i masti u telu (bioimpedanca, kaliper, merenje obima i slikanje).
PRIČE O ISHRANI
Razgovaramo o vašoj ishrani, navikama i dnevnim rutinama kako bismo videli gde ima prostora za napredak, na čemu treba prvo raditi, ali tako da se uklopi u vaš životni ritam i da promene ne budu nagle i prevelike, jer je naš jedini i pravi cilj dugoročan i samo tako se može napraviti RAZLIKA.
TESTIRANJA
Deo u kome testiramo funkcionalnost vašeg tela. Funkcionalnost je SPOSOBNOST DA SE IZVEDE ODREĐENI POKRET BEZ BOLA, asimetrije,limitacije i kompezacije. Za to koristimo Fms test i jos nekoliko pomoćnih testova kako bismo što preciznije odredili vaše trenutno stanje.


Ako ste sve pažljivo čitali, jasno vam je da svoj posao shvatamo veoma ozbiljno, temeljni smo i posvećeni. Naš posao je veoma odgovoran. Vi nam poveravate svoje telo i svoje zdravlje i zato treba da uradimo sve što možemo da bismo vam pomogli da budete srećniji i zdraviji.
Iskustva korisnika
Za probni trening su vam potrebni:
Sportska oprema


i ispunjena četiri NE
Ne jedite obiliniji obrok
2 sata pre treniga
Ne vežbajte 2 sata
pre treninga
Ne konzumirajte alkohol
24 sata pre treninga
Ne tuširajte se
neposredno pre treninga
Često postavljena pitanja:
Koliko traje probni trening?
Probni trening traje 60 minuta.
Koliko košta probni trening?
Probni trening se ne plaća novcem – besplatan je. Plaća se dobrom voljom i željom.
Ako dodjem na probni trening da li moram da treniram kod vas?
Probni trening vas ne obavezuje. Ne morate da počnete da trenirate kod nas.
Kako da budem siguran/na da vaš probni trening nije gubljenje vremena?
Na probnom treningu dobićete puno korisnih informacija o vašem telesnom sastavu, dobrim i lošim stranama vaše ishrane i svakodnevnih rutina, koje stvari treba promeniti i kako, koliko ste funkcionalni i kakve probleme zbog toga možete imati u budućnosti. To je puno korisnih informacija koje možete iskoristiti.
Koja je sportska oprema potrebna za probni trening?
Za probni trening vam je potrebna uobičajena sportska oprema – šorc ili helanke, majica i čiste patike.
Koliko ranije probni trening mora da se zakaže?
Probni trening se zakazuje dan ranije.

Prijava za besplatan probni trening

Investiraj u svoje zdravlje!

Popunjavanjem kontakt forme prijavićeš se za probni trening i sa nama zakoračiti u sjajnu fitnes avanturu.

Čekamo te!

Besplatno stručno savetovanje

Pitajte nas sve što ste uvek želeli u vezi sa fizičkom aktivnošću i treningom – dugogodišnje iskustvo i decenije rada i usavršavanja stoje Vam na raspolaganju, na račun kuće.

Besplatno stručno savetovanje

 

Pitajte nas sve što ste uvek želeli u vezi sa fizičkom aktivnošću i treningom – dugogodišnje iskustvo i decenije rada i usavršavanja stoje Vam na raspolaganju, na račun kuće.