Relax masaža

Relax masaža je prijatna i blaga ručna masaža kojom se postiže opuštanje organizma sjedinjavanjem protoka energije. Ima za cilj negovanje tela radi podizanja opšteg zdravstvenog stanja. Služi za prevenciju stresa i premora, kao i relaksaciju mišića.

Benefiti

Relax masaža izaziva dobro raspoloženje, podstiče opuštanje i smatra se inicijalnim korakom u pomoći organizmu da se oslobodi stresa. Nakon relax masaže, klijent se oseća odmornim i rasterećenim, a svi mišići u telu su relaksirani. Upotrebom aromaterapijskih ulja, postiže se savršen balans uma i tela.

Koliko često treba praktikovati relax masažu?

Relax masažu idealno je praktikovati jednom nedeljno, kako bi se postigao, a zatim i održao balans u organizmu.

masaza

Terapeutska masaža

Terapeutska masaža predstavlja spoj različitih ručnih tehnika masaže, koje u kombinaciji sa esencijalnim uljimaa znatno redukuju bol i uspešno otklanjaju nakupljenu napetost. Terapeut tokom ove masaže deluje na bolno ili napeto mesto, prodirući dublje u mišićno tkivo.

Benefiti

Terapeutksom masažom cirkulacija postaje bolja, mišići leđa i vrata se opuštaju, postaju bolje prokrvljeni, što se manifestuje osećajem lakoće i opuštenosti. Ukoliko osećate bol u leđima, terapeut će prvo uočiti razlog bola i odrediti kojom vrstom terapeutske masaže je najbolje lečiti bolno mesto.

Koliko često treba praktikovati terapeutsku masažu?

Terapeutsku masažu idealno je praktikovati jednom nedeljno, kako bi se postigao, a zatim i održao balans u organizmu.

Sportska masaža

Sportska masaža se upotrebljava kako bi se sprečile i ublažile postojeće sportske povrede i telo održalo pokretljivim i gipkim. Energična je i snažna. Ubrzava proces eliminisanja mlečne kiseline i time omogućava bržu regeneraciju mišića posle aktivnog treninga.

Benefiti

Sportska masaža smanjuje mogućnost nastanka hroničnog nagomilavanja od koje se vremenom pretvara u kalcifikate. Sportska masaža održava mišiće zdravima, gipkima, manje podložnim povredama, poboljšava protok krvi i čini vas spremnijima za bolje sportske rezultate, bilo da ste rekreativac ili profesionalni sportista.

Koliko često treba da praktikujem sportsku masažu?

Sportsku masažu idealno je praktikovati jednom nedeljno, kako bi se postigao, a zatim i održao balans u organizmu.

Masaza

Maderoterapija

Maderoterapija je poseban vid anticelulit masaže, koja se izvodi posebno za tu namenu dizaniranim rolerima, oklagijama i kupama. U osnovi maderoterapije je stimulacija limfne drenaže, što je glavni korak u borbi sa celulitom.

Benefiti

Maderoterapija se preporučuje za stimulaciju limfnog sistema, eliminaciju toksina iz organizma, ubrzanje metabolizma, razbijanje celulita, sagorevanje masti, zatezanje tela i redukciju obima tela.

Koliko često treba da praktikujem maderoterapiju?

Maderoterapija se preporučuje u najmanje dve serije od po deset tretmana, dok se tretmani rade svaki drugi ili treći dan. Maderoterapija zahvata cele noge, stomak i struk.

Anticelulit masaža

Anticelulit masaža je ručna masaža koja za cilj ima razbijanje nagomilanih naslaga u potkožnom tkivu. Uz upotrebu anticelulit ulja i pridržavanje saveta masera kako bi rezultati bili što brže vidljivi, anticelulit masažom smanjuju se obimi i oslobađa se dosadne ”pomorandžine kore”.

Benefiti

Ova masaža oklanja celulit, stimuliše tkivo, pomaže u cirkulaciji krvi i limfe i smanjuje obime na nogama, bedrima i stomaku.

Koliko često treba da praktikujem anticelulit masažu?

Anticelulit masaža se preporučuje u najmanje tri serije od po deset tretmana, dok se tretmani rade svaki drugi ili treći dan. Anticelulit masaža zahvata cele noge, stomak i struk.