Titan priča

Priča o sada već popularnim Titanima nastala je pre više od pet godina, kada je Nikola, jedan od vlasnika Titan Fitness Campa, poželeo da svojim klijentima pruži novo, drugačije iskustvo treninga.

Svoj boravak u Americi gde je sticao znanja i iskustva o treninzima kakvi tada kod nas nisu postojali, prepoznao je kao tip treniga koji bi mogao da zainteresuje Beograđane. I u svojoj proceni – nije se prevario kada je pre više od pet godina u Beogradu počeo da radi kao personalni trener sa skoro decenijom iskustva.

I kako se čini da slučajnosti ne postoje, gotovo u isto vreme, svoju ideju deli sa Ivanom, poznanikom iz detinjstva i dugogodišnjim drugarom iz sveta fitnesa, koji sanja sličan san – ovog tipa personalnog treninga u teretani kojoj sagledaš i dijagonalu i paralelu, u kojoj se neguje drugačiji odnos sa klijentima, a klijenti u njoj imaju sve što im je potrebno da promene sebe i svoj način životaposvećenog trenera na prvom mestu, a zatim i sve potrebne rekvizitekoji bi do ostvarenja klijentovog sna mogli dovesti.

Gore opisanu teretanu danas bi, čitajući prve redove prepoznalo više od 300 klijenata koji su individualno vežbali u Titan Fitness Campu od kada je zvanično otvoren 2015. godine, kada je Nikolin i Ivanov san počeo da se ostvaruje.

Vizija i Misija

A kako su snovi postali ostvarivi, Titan Fitness Camp danas ima šest personalnih trenera i fizioterapeuta, gde se priča ne zaustavlja.

U stalnoj smo potrazi za personalnim trenerima, kako obim posla gotovo iz meseca u mesec – raste.

Ne prestajući da pratimo trendove i razvoj fitnesa, trudimo se da Titan Fitness Camp, jedini studio specijalnizovan za personalni trening kod nas, dovedemo na najviši mogući nivo, a zatim ga proširimo na lanac studija za personalni trening – i to ne samo u Beogradu. Na ovaj način, znanja i iskustva stečena godinama rada širom sveta, postaće brend i standard i u Srbiji.

Titan tim

Svi članovi Titan TIM-a pažljivo su selektovani profesionalci, kvalifikovani personalni treneri koji pomažu kreiranju jedinstvenog fitnes iskustvaza svakog pojedinačnog klijenta koji je u našem fitnes centru tretiran sa dužnim poštovanjem, brigom i posvećenošću.

Upoznaj TIM