Program mršavljenja

Program mršavljenja jedan je od najzastupljenijih programa za koje je Titan Fitnes Camp specijalizovan. Namenjen je onima koji žele da redukuju telesnu težinu i u potpunosti promene svoj dosadašnji način života.
Pročitaj više

Programi oblikovanja i tonizacije

Programi oblikovanja i tonizacije tela namenjen je osobama koje nemaju veliki problem sa telesnom težinom, ali njihova neaktivnost i loša ishrana dovode do osećaja da na telu sve ”visi”.
Pročitaj više

Fitnes Box

Fitnes Box je program personalnog treninga koji je odlična antistres terapija, dok u isto vreme troši veliki broj kalorija i oblikuje celo telo.
Pročitaj više

Program relaksacije i regeneracije tela

Program relaksacije i regeneracije tela namenjen je osobama koje nikada nisu trenirale ili već dugo nisu fizički aktivne, a usled napornih i stresnih svakodnevnih aktivnosti shvataju da im je fizička aktivnost neophodna kako bi ”napunili baterije”.
Pročitaj više

Korektivni programi

Korektivni programi namenjeni su stajanju na put progresiji ili potpunom zaustavljanju širenja nekog deformiteta tela, treningom.
Pročitaj više
Programi za decu

Programi za decu

Programi za decu namenjeni su uzrasnoj dobi od 10 do 16 godina. U zavisnosti od starosne dobi deteta sa njima se radi na razvoju antropomotoričkih sposobnosti najvažnijih za tu uzrasnu dob.
Pročitaj više

Hajde da treniramo

Ukoliko Vam se naši programi čine zanimljivima i želite da vidite kako ih zapravo sprovodimo u delo, popunite kontakt formu ispod kako bismo zajedno zakazali Vaš probni, BESPLATNI trening u Titan Fitness Campu.

Zakaži besplatan probni trening