Fitnes Box

Fitnes Box je program personalnog treninga koji je odlična antistres terapija, dok u isto vreme troši veliki broj kalorija i oblikuje celo telo.

Izuzetno popularan cardio trening, koji za cilj ima da klijent nauči osnove boxa i kick boxa dok u isto vreme radi na postizanju svojih fitnes ciljeva i podizanju samopouzdanja.

Zašto je fitnes box dobar za mene?

Treningom boxa i kick boxa sa personalnim trenerom troši se ogroman broj kalorijai povećava se koorcinacija i fleksibilnost. Kako je Fitnes Box odličan za oblikovanje celog tela i mršavljenje, podjednako je popularan i među muškarcima i ženama.

Fitnes Box idealan je za oslobađanje od nagomilanog stresa, pa važi za jednu od najboljih antistres terapija, dok osoba sa treninga odlazi sigurnija u sebe i puna samopouzdanja.

Šta ću raditi na Fitnes Boxu?

Na Fitnes Boxu radi se na tehnici nožnih i ručnih udaraca u boxu i kick boxu, učeći na vreći za box i u radu sa fokuserima. Učeći osnovne postulate i pravila ove dve borilačke veštine i osnovnu tehniku svih udaraca, klijenti će mnogo brže stići do rezultata, izvodeći udarce i pokrete pravilno i u punom obimu, uz stalnu podršku i nadzor trenera.

Šta je potrebno da imam sa sobom na treningu?

Sportska oprema
Peškir
Patike
Voda

Saznaj više

Ukoliko želiš više informacija ili nisi siguran šta može biti pravi izbor za tebe, zakaži besplatan trening.

Zakaži besplatan trening