Program mršavljenja

Program mršavljenja jedan je od najzastupljenijih programa za koje je Titan Fitnes Camp specijalizovan. Namenjen je onima koji žele da redukuju telesnu težinu i u potpunosti promene svoj dosadašnji način života.

Zašto je program mršavljenja dobar za mene?

Program mršavljenja preporučuje se pre svega zbog otklanjanja rizika od bolesti koje gojaznost sa sobom nosi. Lepši fizički izgled, to jest kozmetički benefiti, dodatni su podstrek klijentima, koji će tokom programa mršavljenja naučiti kako da potpuno promene pogled na trening, naučiće pravino da se hrane i prateći instrukcije trenera u potpunosti će promeniti svoj način života.

Šta ću raditi tokom programa mršavljenja?

Pre nego što pristupi treningu, klijent sa trenerom radi antropometrijska merenja i analizu telesnog sastava, kao i FMS testiranje, kojima se utvrđuje trenutna fizička sprema i postavlja se cilj. Zatim klijent i trener rade na pripremi za sam program mršavljenja, koji klijenta uvodi u proces mršavljenja. Zatim i sam program mršavljenja, koji se sastoji od aerobnih, anaerobnih i vežbi snage – počinje. U početku, ovaj program podrazumeva tri treninga nedeljno, dok se kako program odmiče, i broj treninga u dogovoru sa klijentom, u zavisnosti od njegovih dnevnih aktivnosti, povećava ili smanjuje.

Šta je potrebno da imam sa sobom na treningu?

Sportska oprema
Peškir
Patike
Voda

Saznaj više

Ukoliko želiš više informacija ili nisi siguran šta može biti pravi izbor za tebe, zakaži besplatan trening.

Zakaži besplatan trening